Selecteer een pagina

De afkeur op 0% is mijn ultieme doel.

Zo leuk kan werken zijn!

Ik vind niets mooier dan een administratie die volledig, juist en tijdig is.

Dit levert namelijk direct resultaat op in de declaratie. De afkeur op 0% is mijn ultieme doel. Door mijn jarenlange ervaring ben ik een goede gesprekspartner voor het management en in staat de medewerkers te scholen in deze materie. Ik word oprecht blij van het overdragen van mijn kennis en te zien dat de medewerkers begrijpen waar het om draait en wat er van hun wordt verwacht. De materie wordt steeds moeilijker en on(be)grijpbaarder. Ik kan helpen om orde te scheppen in deze zaken en de medewerkers weer op het juiste spoor te zetten. Zo wordt zwoegen hopelijk weer fluiten.

Hier wil ik je heenbrengen:

Naar een excellent functionerende afdeling zorgadministratie met enthousiaste en kundige medewerkers en een volledige, juiste en tijdige administratie zodat het maximale uit de declaratie gehaald kan worden.

Jarenlange ervaring

Door mijn jarenlange ervaring, bij diverse organisaties, in dit werkveld en mijn helicopterview ben ik in staat om in zeer korte tijd een analyse te maken van de knelpunten. Ik bezit het vermogen om mensen te binden en te boeien, om ze voor het vak te enthousiasmeren. Ik ben eerlijk en zeg wat ik zie. Tevens ben ik in staat om buiten de kaders te kunnen denken om problemen op te lossen. Als ik me ergens in vastbijt laat ik niet meer los.

Wil je weten wat ik voor jouw zorgadministratie afdeling kan doen?

Neem hieronder vrijblijvend contact met me op

10 + 3 =